210903-BiOi-community-call.jpg

Nyhetsarkiv
Aktuelt

Bioregion Institute samarbeider med regioner og byer for å kartlegge deres viktigste verdikjeder med sikte på å redusere og gi verdi til avfallsstrømmer, utvikle sirkulære strategier eller redusere størrelsen på industrielle produksjonssløyfer.

Studio Noor tror at for å gjøre store endringer, må vi samarbeide på tvers av fagfelt og kompetanse. Vi har derfor flyttet inn med Bioregion Institute som har har startet et fellesskap med biolab, arbeidsplasser og verksted. 

Studio Noor er en del av Bioregion BiOi sitt residentprogram “Bioregion Residency”. Dette er et designdrevet forskningsprogram for biomaterialer, sirkulær- og bioøkonomi, som er vert for materialprosjekter drevet av likesinnede PhD-kandidater, unge forskere og praktikere. Målet er å skape et fellesskap for design, forskning og innovasjon, som kan ta fatt på samfunnsutfordringene vi står overfor i dag og finne løsninger for fremtiden.

Målet deres er å akselererer overgangen til sirkulære biomaterialer og produkter for en fossilfri fremtid. Visjonen til BiOi er i tråd med vår visjon og hva vi tror på, og vi ble derfor veldig engasjert og ser potensialet til å samarbeide for å skape bedre prosjekter for Bergen.

 

Som et designstudio har vi stort engasjement og ser etter gode samarbeidspartnere som er villig til å strekke seg langt for å komme fram til bedre løsninger.

Les mer om BiOi

 

Studio og Biolab

Kart laksevåg story.jpg

Damsgårdssveien 227, Laksevåg

page_1.jpeg

 

"From waste to grace"

Foto:

BiOi + Studio Noor

Kontakt: 

Marthe Høyheim Lægreid

Interiørarkitekt/møbeldesigner

+47 900 23 859
marthe@studionoor.no

d-227-004-x700.jpeg