bergen-proptech.jpg

Nyhetsarkiv
Aktuelt

"Stedene vi bor. Stedene vi jobber. Tiden er inne for bygge- og eiendomsbransjen til å bringe de bygde og digitale miljøene sammen, og å samarbeide på nye måter for å få det til." - Prophtech Innovation

Vi er blitt stolte medlemmer av Proptech Innovation som er en norsk næringsklynge innen bygg- og eiendomsbransjen. De har nå over 90 bedrifter i klyngen, bestående av firma fra byggebransjen, akademia, teknologi og andre medlemmer som er avgjørende for økosystemet. Vi gleder oss til å se hvordan interiørarkitektur og materialforskning kan skape endringer i dette fellesskapet. 

Vi ble først med engasjert i Proptech Innovation etter at vi deltok på en befaring på det gamle TV2-bygget i Nøstegaten. Her hadde vi ombruksworkshop, der vi såg på oppsirkulering av materialer og komponenter fra bygget som skal demonteres, rehabiliteres eller transformeres til nye formål. Dette er et godt eksempel på hvordan bransjen kan samarbeide for å løse utfordringer med miljø- og klimaavtrykk.

Les mer.

Vi i Studio Noor har jobbet med Rejoice Village siden 2018, og har tatt del i situasjonsplan og fellesområdet for fase 2 siden 2020. Sammen med teamet på Filippinene utvikler vi et område for fellesskap og bomuligheter. Her ønsker 4P For People å ta inn familier fra vanskelige kår og tilrettelegge for at de kan ta vare på seg selv og sine.

Les mer

ombruk6.jpeg

 

Ombruksbefaring i det gamle TV2-bygget i Nøstegaten

Proptech Innovation_event.jpeg

 

Ombruksworkshop

ombruk1.jpeg

Ombruksworkshop

IMG_0188.jpeg

 

Ombruksworkshop

Foto:

Proptech Innovation

Kontakt: 

Marthe Høyheim Lægreid

Interiørarkitekt/møbeldesigner

+47 900 23 859
marthe@studionoor.no

proptech-bg-blue.png