Skjermbilde 2021-10-28 kl. 14.10.38.png

Prosjekt
Kontor

Kunden vill oppdatere lokalene til en arbeidsplass som passer dagens bruk. Konseptet er basert på firmaets profil. Det ble laget ulike typer arbeidsplasser, flere møte- og stillerom og det var høy fokus på gode fellesarealer. Det var viktig å skape en arbeidsplass som skapte mer samhold, arbeidsro og som gav god arbeidsflyt. Dette ved hjelp av smarte romdeler, tekstiler, planter samt god og variert belysning.

År: 2020

Sted: Bergen, Norge

Areal: 1300 kvm

Samarbeid: Ørjan Djønne - Holon arkitektur

Team: Mia Åkerlund

Kategori: Kontorlandskap

Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Skjermbilde 2021-10-28 kl. 14.10.26.png

 

Sosial sone

Skjermbilde 2021-10-28 kl. 14.12_edited.png

 

Materialitet

_A2A1295.jpg

Sosial sone

Skjermbilde 2021-10-28 kl. 14.11.10.png

 

Kjøkken

 

_A2A1570.jpg

 

 Møterom

_A2A1667.jpg

 

Møterom

Skjermbilde 2021-10-28 kl. 14.17.44.png

 

Detaljer

_A2A1301.jpg

 

Venteværelse

Kontakt: 

Mia Åkerlund

Interiørarkitekt

+47 981 89 694
mia@studionoor.no

_A2A1596.jpg
Rejoice Village

 

Rejoice Village

#romarkitektur #landsby

IMG_5744.jpeg

 

BIT Galleriet

#interiørarkitektur #kafe

Andre prosjekter