top of page
1-IMG_9637.jpg

Prosjekt
House of Marketing  

Design- og markedsføringselskapene Dråpe Media, Funbit, SRF, Salto og Hensikt har slått seg sammen for å skape et kreativt og inspirerende kontorfelleskap. Deres visjon er å lage et konsept der vi bruker 100 % ombruk av møbler. Det er utrolig kjekt når man har kunder som er på lag med oss når det kommer til bærekraft og ombruk.

Store fellesområder, lyse, åpne flater og sosiale soner, har vært essensielt i planleggingen for å få kontoret til å fremstå moderne og fremtidsrettet. Bedre arealutnyttelse og gjenbruk av materialer er blant tiltakene som skal bidra til å redusere byggets miljøpåvirkning.

År: 2022-2023

Kunde: Funbit, SRF, Dråpe Media, Salto og Hensikt

Areal: 400 

Sted: Bergen, Norge

Samarbeid: Vestenfjeldske Eiendom

Kategori: Kontorlandskap

Foto: Dråpe Media

Video: Studio Noor

Presse: BA-artikkel

21-IMG_9700.jpg

 

Sosial sone 

9-IMG_9657.jpg

 

Prosjektet består av to etasjer med arbeidsplasser, møterom, stillerom og sosiale soner

18-IMG_9689.jpg

 

Møterom

11-IMG_9663.jpg

 

Sosial sone

23-IMG_9718.jpg


"Studio Noor har hjulpet oss med konseputvikling, møblering og fysisk utforming av nye lokaler. Resultatet er blitt SÅ bra, og prosessen har vært en drøm. De er ryddig, profesjonelle og kreativ — en perfekt kombinasjon! Vi anbefaler Studio Noor på det sterkeste!"
- Emilie Mjelde, Funbit

Ombruk_prosent_nettside.jpg

– Det har vært viktig at gjenbruk ikke skal gå på bekostning av design og funksjonalitet. For å finne møbler og materialer av god kvalitet og samtidig opprettholde konseptet om 100% gjenbruk, har vi vært på noen skattejakter underveis. Det har blant annet resultert i stoler som ikke er helt like, men som likevel passer godt sammen, forklarer Marthe Høyheim Lægreid, interiørarkitekt hos Studio Noor. 

(Les mer om prosjektet - Link til BA-arktikkel )

15-IMG_9676.jpg

 

Møterom

57-IMG_9830.jpg

 

Stillerom

41-IMG_9788.jpg

 

Stillerom

36-IMG_9780.jpg

 

Møterom

Det var viktig for kunden at vi la til rette for et sosialt kontorfelleskap. Vi la derfor opp til at den sosiale sonen i midten skal bli brukt til ulike formål for å knytte opp de ulike bedriftene sin kompetanse og nettverk.

 

– Vår intensjon har vært å skape et sted hvor folk synes at det er digg å være. Med så mange mennesker involvert, har det vært en utfordring å ta hensyn til alle meningene underveis. Likevel tror jeg vi har landet på en stil som passer godt til konseptet og menneskene som skal tilbringe arbeidshverdagen sin her, sier Mia Åkerlund, interiørarkitekt hos Studio Noor. (Les mer om prosjektet - Link til BA-arktikkel )

58-IMG_9832.jpg

 

Møterom

59-IMG_9837.jpg

Arbeidsplass

Prosjektansvarlig: 

Marthe Høyheim Lægreid

Interiørarkitekt
marthe@studionoor.no

Skjermbilde 2021-10-28 kl. 14.10.38.png

 

Kontor

#interiørarkitektur #kontor

IMG_5744.jpeg

 

BIT Galleriet

#interiørarkitektur #kafe

Andre prosjekter
 

bottom of page