Prosjekt
BIT Galleriet

I hjerte av Galleriet er det blitt skapt en grønn oase for BIT. Målet var å skape et pusterom i et vrimlende kjøpesenter. Kafeen er blitt lunt samlingspunkt med ulike soner som skal brukes av senterets kunder. Et konsept bestående av naturlige materialer og farger, omringet av grønne planter, som samspiller med den nye identiteten til Galleriet.

År: 2020

Sted: Bergen, Norge

Kunde: DNB og Galleriet

Samarbeid: Anette Hammersland, Holon Arkitekter, Heggland Heltre

Team: Mia Åkerlund

Kategori: Kafe

Foto: Mia Åkerlund

Illustrasjon: Mia Åkerlund

Animasjon av kafeen

1.jpg

 

Ulike sittesoner for kundene til Bit

IMG_5739.jpeg

 

Grønne planter skaper skille mellom butikker og kafe

SoMe - plan.jpg

 

Plantegning

Kontakt: 

Mia Åkerlund

Interiørarkitekt

+47 981 89 694
mia@studionoor.no

Rejoice Village

 

Rejoice Village

#romarkitektur #landsby

_A2A7395-2 copy.jpg

 

Avo Consulting

#interiørarkitektur #kontor

Andre prosjekter